informatie

Het materiaal :

alu-Dibond: tijdloos design en grote houdbaarheid

kwaliteit voor elk motief

Foto’s als afdruk op alu-Dibond komen door het weglaten van een voorzetglas bijzonder puur en authentiek over. Het 3 mm dikke composietmateriaal alu-Dibond bestaat uit drie lagen: twee platinumwit gecoate aluminiumplaten omsluiten een kern van zwart polyethyleen. De zijkant van de platen is eveneens zwart. De stabiliserende basisplaat heeft een gering eigen gewicht en is daardoor ook geschikt voor foto’s in groot formaat. Gelamineerd met een dunne en robuuste folie is uw foto op alu-Dibond als fotoafdruk zonder blaasjes afgewerkt en effectief beschermd.

Het juiste papier voor fotoafdrukken op alu-Dibond

De fotoafdruk wordt met de modernste lasertechniek belicht en klassiek ontwikkeld. Het printlabo geeft 75 jaar garantie op de briljantie van deze echte fotoafdrukken op Fuji Crystal DP II. Dit papier is geschikt voor werken van alle soorten. Met mooie kleurenschittering en duidelijke contrasten.

Afdichting van uw foto's op alu-Dibond: duurzaam door een tegen UV beschermende folie

De hoogwaardige beschermende folie is zo dun en transparant dat de indruk van uw foto er niet door beïnvloed wordt. De laminering dient als bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals UV-stralen of vervuiling en garandeert de lange houdbaarheid van de afwerking op alu-Dibond.

Ophangsystemen voor uw foto's op alu-Dibond

Het ophangsysteem is in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen:

Aluminiumrails, rondom lopend

voor een horizontale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Fine Art Prints op Hahnemühle

Hahnemühle Photo Rag

Hahnemühle Photo Rag heeft een zeer mat oppervlak met een fijne, ingehouden structuur en is daardoor zeer veelzijdig in gebruik. Het is geschikt voor een volledig reflectievrije reproductie van zowel kleuren- als zwart-witfoto’s.

Premium kwaliteit met een fijne witte rand

Uw hoogwaardige fotoafdruk krijgt met een witte rand een speciaal accent: vervaardigd met vooral het oog op het decoratieve, net zoals bij een klassieke fotograaf, wordt uw Fine Art premium print omlijst met een extra witte rand die hem buitengewoon verheven maakt. Bovendien heeft hij ook een praktisch nut: met behulp hiervan kunt u uw foto’s gemakkelijker in passe-partouts plaatsen. De prints hebben altijd 1 cm witmarge om zuivere snijranden te garanderen. Deze rand wordt aan de buitenzijde toegevoegd, zo behoudt de foto zijn exacte afmeting. Een foto met formaat 30 x 20 cm krijgt dus een extra rand van 1 cm en wordt dan 32 x 22 cm.

Andere wensen of vragen?

Vraag gerust meer informatie