Over Peter

Hoe het groeide

Ik ben Peter een fotograaf uit België. Als kind had ik al de behoefte om uiting te geven aan enige creativiteit. 

In mijn jonge jaren experimenteerde ik met fotografie, animatiefilm en beeldhouwen, zonder er echt op door te gaan. Pas in 2012 ging ik echt aan de slag met fotografie. Eerst met een brede interesse maar sinds 2016 ga ik meer en meer mijn eigen richting uit.

De onderwerpen ga ik zoeken in de natuur, meestal landschappen, maar ook dieren en planten kunnen voor de lens komen. Vooral dramatische beelden spreken mij aan. Soms ga ik ook op zoek naar meer grafische en abstracte beelden. Ik wil gewoon de beelden maken waarbij ik iets voel en die mij voldoening schenken.

Mijn passie voor fotografie en natuur bracht mij reeds op verschillende plaatsen van de wereld, van IJsland in het noorden tot bij de leeuwen en olifanten in Afrika.
Fotografie, natuur en reizen gaan nu zowat hand in hand. Met wisselend succes hanteren we ons fotomateriaal. In vaak moeilijke omstandigheden proberen we foto’s te maken. En ja, soms worden de inspanningen beloond met het maken van dat beeld dat mij de voldoening schenkt.
Ik hoop dat mijn werk ook u kan boeien !

Copyright 2022 – 2024 | Peter Poppe – All Rights Reserved